Welzijn Kampen
Wat wil je weten van

Medipoint verhuist naar Ambachtsstraat 21

Medipoint en Welzijn Kampen verhuizen hulpmiddelen uitleenpunt

Medipoint heeft samen met Welzijn Kampen een nieuwe locatie gevonden voor het hulpmiddelen uitleenpunt. Er is gezocht naar een locatie waarin de klant met nog meer gemak voorzien kan worden van hulpmiddelen en deze is gevonden. De nieuwe locatie op de Ambachtsstraat 21 heeft namelijk meer dan voldoende gratis parkeerruimte.

Hier kan men op maandag tot en met donderdag terecht van 13.00 tot 15.30 uur en op vrijdagen van 9.00 tot 12.00 uur, wanneer tijdelijk een hulpmiddel nodig is, bijvoorbeeld bij revalidatie thuis of na herstel van een operatie, in verband met zwangerschap en bevalling of bij verpleging aan huis. Indien men een zorg- of welzijnshulpmiddel wil kopen, kan men terecht in de Icare | Medipoint winkel in Zwolle, aan de Diezerkade 15B.

Gratis gebruik tot 26 weken

Zorgverzekeraars hebben een pakket vastgesteld van uitleenhulpmiddelen die gratis gebruikt kunnen worden voor maximaal 26 weken. Het gaat om o.a. een rolstoel, toiletstoel, douchekruk of -stoel, bedverhogers, rugsteun, dekenboog, ondersteek, toiletverhoger, drempelhulpen en trippelstoel. Loophulpmiddelen worden niet door de zorgverzekeraar vergoed, maar kunnen worden gehuurd. Als enige dienstverlener in Nederland mag Medipoint voor álle zorgverzekeraars de uitleenhulpmiddelen leveren.

Adres en openingstijden uitleenpunt

Uitleenpunt Kampen
Ambachtsstraat 21
8263AJ Kampen

De openingstijden van Medipoint aan de Ambachtsstraat 21 zijn:
●  Maandag t/m donderdag van 13.00 tot 15.30 uur
●  Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

Contact en spoed
T (038) 469 15 00
Klantenservice Medipoint
T (088)1020100
W www.medipoint.nl

Voor spoed kunt u terecht bij de Medipointwinkel in Zwolle aan de Diezerkade 15B.