Welzijn Kampen
Wat wil je weten van

Hulpvragen n.a.v. het corona-virus

Vanaf dit moment kunnen burgers in de gemeente Kampen contact opnemen met medewerkers van Welzijn Kampen en De Kern voor zaken met betrekking tot het Corona-virus. Dit kan gaan om een praatje of hulp voor burgers die thuis moeten blijven vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus. Denk hierbij aan boodschappen of vervoer. Ben je een burgerinitiatief gestart, laat dit dan ook via dit nummer weten. Vanuit Korteweg 4 zullen twee medewerkers de vragen en het aanbod verwerken om burgers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Gedurende deze werkzaamheden maken zij een zo compleet mogelijk overzicht van het aanbod in gemeente Kampen.

Hiernaast zullen medewerkers van Welzijn Kampen en De Kern ook eigen cliƫnten, deelnemers en vrijwilligers actief benaderen om te horen hoe het met ze gaat. Dit gaat om een zeer grote groep burgers in Kampen. Het kan daarom even duren voordat u gebeld wordt. Staat u ingeschreven maar heeft u snel hulp nodig, een goed idee, of behoefte aan contact? Kent u iemand anders die behoefte heeft aan contact, maar weet u zelf niet wat u kunt doen? Zet dan zelf de eerste stap en bel met 038-4569700.

Het nummer is niet bedoeld voor vragen over het Corona-virus zelf. Hiervoor kan het Rode Kruis worden gebeld via 070-4455888.