Welzijn Kampen
Wat wil je weten van

MFC Korteweg 4 / ’t Ukien

MFC Korteweg 4 - locatie Welzijn KampenKorteweg 4 is een multi functioneel centrum, waar ruimte is voor activiteiten voor jong en oud.

Volg ons op facebookbtn !

Adres
Korteweg 4
8261 DC Kampen
T: (038) 469 15 02

 

Het Cultureel podium ’t Ukien maakt onderdeel uit van het centrum.
In de weekenden kun je hier terecht voor concerten en evenementen,
maar ook worden er workshops en andere activiteiten georganiseerd.

Cultureel Podium ’t Ukien beschikt over een eigen website. Ben je benieuwd naar de programmering en meer?
Kijk dan op www.ukien.nl of op  facebookbtn

logo-tukien-rgb-72dpi

 

Routebeschrijving

Met de auto:
’t Ukien bevindt zich in het stadspark. Vanwege een paaltje is het noodzakelijk door het stadspark te rijden. Wanneer u Kampen binnengereden bent en zich op de Europa-Allee bevindt, kunt u afslaan bij het Gemeentehuis de Kennedylaan op. Wanneer u naar links afslaat de Horstsingel op kunt u rechtdoor rijden totdat u ’t Ukien bereikt aan het einde van de Korteweg.

Openbaar vervoer:
Vanaf Station Kampen Zuid of Station Kampen kunt u lijn 11 nemen en uitstappen bij halte Oostzeestraat. Wanneer u naar het zuiden loopt, richting de Flevoweg loopt u tegen ’t Ukien aan.

Vanuit Dronten (lijn 143) kunt u uitstappen bij halte Vijverhof. Vervolgens loopt u richting het stadspark, gaat u naar links bij de eerste rotonde, en rechts bij de tweede rotonde. ’t Ukien bevind zich aan de rechterkant.

Vanaf Station Kampen kunt u de stadsbrug over lopen en gaat u rechtdoor, langs het Stedelijk Museum schuin de Broederstraat in. Wanneer u rechtdoor gaat, onder de Broederpoort door loopt u het stadspark in. Vervolgens een klein brugje over waarna u naar rechts gaat. Op het kruispunt rechtdoor de Korteweg in, en ’t Ukien bevind zich links aan het einde van deze weg

Oefenruimtes
’t Ukien beschikt over twee oefenruimtes die 7 dagen per week gehuurd kunnen worden, eventueel met apparatuur. De oefenruimtes beschikken over een zanginstallatie en eventueel kan er een volledige backline bijgehuurd worden. Verder is het ook mogelijk om de ruimtes te huren voor opnames. Reserveren kan per dagdeel.

Kosten
De oefenruimtes worden per dagdeel verhuurd. Het is mogelijk om een ruimte eenmalig te huren of een contract aan te gaan voor een jaar.
Bij eenmalig gebruik bedragen de kosten 12 euro per dagdeel, met een jaarcontract is dit 10 euro.
Voor het gebruik van de apparatuur (zanginstallatie, versterkers, drumstel) worden extra kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Reserveren
Om de ruimte te kunnen gebruiken, dient de ruimte telefonisch of per e-mail gereserveerd te worden. Bij het eerste gebruik vragen we je een overeenkomst te tekenen. Je ontvangt dan ook van ons alle informatie.

Voor meer informatie of het maken van een reservering, kun je contact  telefonisch contact opnemen via 038 – 469 15 02
of per e-mail via info@ukien.nl