Welzijn Kampen
Wat wil je weten van

Meedoen op Recept

vrijwilliger

 

 

 

 

Meer plezier en zin in het leven

Wat is Meedoen op Recept?

Wilt u wat gaan doen, samen met anderen en liefst dicht bij huis in uw eigen wijk? Soms is het niet makkelijk om dit zelf op te pakken, maar met een beetje hulp bent u al snel op weg.

Meedoen op Recept biedt veel mogelijkheden voor plezier en zin in het leven. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie of thee, waarbij u ontdekt welke activiteiten bij u passen.

Wat past bij u? Waar wordt u enthousiast van? Wat geeft nieuwe energie?

De Meedoen arrangementen hieronder zijn voorbeelden van de vele mogelijkheden in Kampen. Samen met de sociaal werker van Welzijn Kampen ontdekt u wat bij u past.

Doen en denken

Je raakt nooit uitgeleerd. Ooit de behoefte gehad om je nog eens te verdiepen in die hobby, taal en cultuur? Er zijn mogelijkheden genoeg voor het oppakken van bijvoorbeeld een cursus schilderen.

Fit en vitaal

Sporten en bewegen is ontspanning en daarmee kan het bijdragen aan een goed gevoel. Er zijn genoeg mogelijkheden om de spieren en daarmee de zinnen te verzetten. Of het nu in clubverband is, of als losse activiteit, binnen of buiten, beweging maakt je kwieker en fitter.

Samen in de wijk

Samen met uw buurtgenoten koffiedrinken, eten in het buurtrestaurant of activiteiten in het wijkcentrum. In uw buurt is genoeg te doen.

Wilt u ook een persoonlijk meedoen arrangement? Praat er eens over met bijvoorbeeld uw huisarts of maatschappelijk werker of neem zelf contact op met Welzijn Kampen.

 

Meedoen op Recept is een samenwerking tussen huisartsen, het maatschappelijk werk en Welzijn Kampen.